viernes, 24 de febrero de 2017

Divendres 24 Febrer, Part 2

Hola a tots de nou!

En aquesta segona part anem a fer "La casa del tresor" que és donar recursos als alumnes mitjaçant Google Drive.

El que hem fet és crear un examen de autoavaluació cada u del tema que volgués, per a crear aquest formulari hem entrat en Google Drive, hem clicat en formulari de Google, hem posat un títol, formulari de Google, i hem començat a personalitzar-lo, hem buscat informació sobre el tema que hem escollit i hem adjuntat un vídeo i un enllaç perquè els alumnes puguen realitzar-ho amb facilitat.

Una vegada acabada l'activitat l'hem enviada a cinc companys de classe perquè la realitzen i en la pròxima classe seguirem amb l'última part de l'activitat que ens queda.

Salutaciooooooooooooooons!

Divendres 24 Febrer, Part 1

Hola a tots!

Hui a l'aula hem començat buscat en la pàgina TinEye Labs, hem clicat en search, i seguidament he clicat en dos colors aleatoris i he fet una impressió de pantalla, ho he copiat en el programa Paint i he retallat la imatge on m'ixen les imatges i l'he guardada.



Seguidament he entrat a Google, he clicat en la part superior de la pantalla sobre Imatges, he anat al buscador, he seleccionat el dibuix de la càmera i he pujat la foto dels nenúfars que m'apareix en el document "Les meues imatges", he pressionat sobre imatges semblants i m'han aparegut una sèrie de fotos semblant a la foto principal, he fet captura de pantalla, he obert novament el Paint i l'he copiada, he retallat la part on m'ixen solament les fotos i l'he guardada.




Aquesta activitat ens ajuda a buscar gran varietat de fotos amb grans similituds.
Aquesta entrada te una segona part. "Divendres 24 Febrer, Part 2"

viernes, 17 de febrero de 2017

Divendres 17 de Febrer

Bona vesprada a tots els lectors.

Hui a l'aula hem vist com introduir les noves alfabetitzacions en els mitjans, també hem vist els interessos econòmics on es pot destacar que les inversions i innovacions de tecnologies en educació va considerablement endarrerit respecte als sectors de l'economia i l'oci.

També hem vist la part de "públic o privat" on em pogut endinsar-se en el naufragi informatiu, la intoxicació informativa (si és fiable o no), algunes qüestions ètiques.

Avui en dia s's'intenta que la tecnologia i l'educació vaja unit, i que d'aquesta fusió s'extraga el màxim rendiment possible, però, on està la ferramenta perquè açò es puga dur a terme?, en la metodologia o en la tecnologia? Deuria ser de banda de les dues parts, però no sempre és així, per tant, nosaltres com a futurs docents deuríem de poder posar-li solució a aquest problema.

Una forma de posar-li solució a aquest plantejament seria utilitzant el TPACK, és una proposta per a integrar les tecnologies a l'educació de forma pràctica, tenint en compte el contingut la pedagogia, la tecnologia i el mètode Mishar i Koehler.

Per finalitzar la classe, em obert Google Drive, em pujat el treball que farem sobre les llicències de Creative Commons i ho hem fet públic al nostre Blog i em creat un calendari on estaran totes les dates d'entrega dels treballs que haurem de dur a terme.

Fins a la pròxima!

miércoles, 8 de febrero de 2017

Dimecres 8 de febrer.

Bona vesprada a tots.

Hui el dia ha sigut complet, la setmana passada no vaig poder asistir a classe, aleshores, avuí m'he fet el blog i m'he ensenyat com personalitzar-lo fins que tinguera la forma d'un blog decent.

Abans de tot hem vist un power point que el professor ens ha posat a la pissarra digital informantmos sobre el primer ordinador i com va nàixer "internet", ens ha mostrat dos vídeos molt interessants per a completar la informació rebuda i finalment em passat a modificar el nostre blog (afegir una imatge, títol de la imatge, enllaçar els blogs dels nostres companys al nostre blog, crear gadgets.)

La classe d'avui ha estat realment interessant.

Salutacions bloguers. <3

Tutorial de blogger

¿Qué es un protafolio?

Presentació

Hola soc Beatriz.
Aquest blog te com a objectiu dur a terme els exercicis de l'assigantura de maquinari i programari en el context educatiu.