miércoles, 17 de mayo de 2017

Valoraciò personal

L'ús de les ferramentes tecnològiques no ha canviat la meua forma de treballar però si de pensar i no positivament.
El fet d'estar treballant constantment amb ferramentes tecnologiques fa que ens acostumbrem a buscar l'informació i tindre accès a ella amb gran facilitat sense fer que siga realment una acció d'investigació i aprenentatge on altres ja han investigat allò que tu estas buscat, han creat la seua opinio personal i ho han pujat a la xarxa i nosaltres ens llimitem a llegir-ho i a creure´ns-ho.
Si que es cert que tenim tota l'informació que pugam desitjar a l'abast però crec que jo sempre em sentire més agust amb els mètodes tradicionals.

Dimecres 17

Buenaaaaaaaaaaaaaaas!
Hoy hemos podido terminar la actividad de geocalización, y apreciar el trabajo realizado por nuestros compañeros en los trabajos QR, finalmente hemos visualizado imagenes de 360 grados con gafas de realidad virtual, ha sido bastante interesante.
SALUDOS!

viernes, 12 de mayo de 2017

Divendres 12

Buenaaaaaaaaaas!
Hui hem finalitzat dues activitats.
En primer lloc em acabat una activitat on teniem un mapa i teniem que generar codigs QR apegar-los, pujar la foto sobre el mapa i seguidament teniem que fer una activitat sobre la geolocalització d'un lloc, ficar videos, fotos i una pagina web respecte a cada un del lloc i crear un codig QR per a poder accedir a ell.
Una vegada finaloitzat aquestes activitats s'ha finalitzat la sessió.
BON CAP DE SETMANA!